fbpx
Comunicare interna

Learning & Development

Training-uri, workshop-uri, sesiuni de coaching sau centre de evaluare. Bazate pe metode validate stiintific, toate au un numitor comun: growth mindset.

Digital Learning

Dezvoltam programe de micro-learning alaturi de traineri cu experienta. Folosim tehnologia si exersam comportamente. Apoi, ducem cunostintele in practica.

Training & coaching

Comunitatile de invatare, micro-comportamentelor si coaching-ului integrat in programele de dezvoltare aduc ca rezultat mai mult engagement si ownership.

Workshop-uri

Workshop-urile noastre sunt personalizate, au la baza situatii reale din business si se bazeaza pe metode experientiale cu impact puternic asupra participantilor.

Centre de evaluare

Impreuna cu consultantii nostri personalizam pregatirea, implementarea si follow-up-ul fiecarui assessment. Oferim o perspectiva holistica si una individuala.

Programe C-level

Un nivel ridicat de maturitate profesionala si un portofoliu consistent de resurse. Cele doua sunt atribute care definesc fiecare program C-level pe care il implementam.

Proiecte de L&D
Discovery

digital learning program

Strategie cu LEGO

program C-level

Ambasadorii Invatarii

program de management trainee

Vaporul Generatiilor

program de invatare experientiala

Strategie Bottom -> Up

workshop initative strategice

Ucenicie in Management

program de invatare first time manager

Toate proiectele
Noutati
Training de comunicare intr-o lume digitala
Training de comunicare intr-o lume digitala

Training de comunicare intr-o lume digitala. Invata sa ai o prezenta puternica in interactiunile de business din online. Fii un Digital Performer Jedi.

Construieste echipe puternice #deacasa
Construieste echipe puternice #deacasa

Alege un team building online. Este suficient sa ai un spatiu virtual si coordonatori priceputi pentru a crea o conexiune reala.

Cum gestionezi stresul organizational
Cum gestionezi stresul organizational

Alege un program digital de wellbeing, oferit angajatilor care lucreaza de acasa – WFH. Construieste mindset-uri pozitive si un brand de angajator mai puternic.