5 minute de inspiratie pentru a organiza o conferinta experientiala

5 minute de inspiratie pentru a organiza o conferinta experientiala

Organizarea unei conferinte de business este o experienta in sine, unde energia se consuma in doze mari, inovatia este la ea acasa si nivelul de adrenalina da tonul fiecarei zile pana la finalizarea evenimentului.

Astazi ne dorim sa va inspiram cu cateva idei adunate din experienta noastra in organizarea evenimentelor corporate, inclusiv conferinte de business:

1.Da “viata” unui concept curajos si starneste interesul invitatilor de a participa la conferinta.

2. Experienta participantilor este cheia unui eveniment cu efect de “wow”.

3. Organizarea unui eveniment de succes necesita timp, planificare, inovatie si creativitate.

4. Fiecare detaliu conteaza: asigura-te ca toate elementele creative sunt realizate la un nivel de calitate superioara. In general, detaliile au un risc mai mare de critica din partea invitatilor.

5. Apeleaza la o agentie de organizare evenimente, unde experinta si competentele o recomanda. Aceasta are capacitatea sa gestioneze cat mai eficient complexitatea unui astfel de eveniment si mai mult decat atat, este in masura sa-ti asigure consultanta necesara pentru a lua cele mai bune decizii.

6. Nu exista intotdeauna un buton de “undo”, asadar decide cu grija. Deciziile de astazi aduc rezultatul de maine, in ceea ce priveste modul in care este perceput evenimentul.

7. O zicala din poporul nostru spune ca “pauzele mici si dese sunt cheia marilor succese”. Aceasta se aplica cu incredere si in cazul evenimentelor. Nu pierde din vedere nevoile fundamentale din baza ierarhiei lui Maslow si ofera-le invitatilor timpul necesar pentru pauze.

8. O conferinta de succes implica design-ul unor experiente memorabile, care sa-i inspire si cu care sa ramana in minte mult timp dupa finalizarea evenimentului.

9. Un mecanism de obtinere a feedback-ului in timpul evenimentului este esential pentru a capta energia participantilor.

10. Keep calm si fii superstar-ul care organizeaza conferintele din compania in care lucrezi.

 

Organizarea unui eveniment experiential este o mare responsabilitate, multa munca dar si satisfactii pe care, uneori, greu le poti exprima in cuvinte.

Atunci cand pasiunea dicteaza in actiunile tale, nimic nu este imposibil, iar provocarile organizarii de evenimente iti pot extinde limitele sau descoperii altele noi.

Noi suntem Exploratistii, mereu plini de energie si creativitate in a explora noi orizonturi.

Speram ca te-am inspirat!

 

Corina Ilie

Head of Marketing

Despre autor

Lasa un comentariu