fbpx

10 ani exploratisti

„O calatorie incepe cu un singur pas” Lao Tzu

Din jurnalul nostru:

✔︎ Am inspirat oameni si continuam sa o facem
✔︎ Am creat experiente si inovam in permanenta
✔︎ Am consolidat o echipa de profesionisti si experti
✔︎ Ne-am dezvoltat ca prima agentie de employee experience din Romania

De 10 ani indraznim sa spunem “DA!” celor mai curajoase obiective si le urmarim pana la capat, exploram noi perspective care sa ne scoata din zona de confort, cream experiente care conteaza, conectam oameni si suntem recunoscatori tuturor celor care ne completeaza in proiectele noastre.

#1 Suntem ceea ce exploram

Dupa 10 ani, suntem convinsi de un lucru: atunci cand pui oamenii pe primul loc, raspunsurile vin de la sine. Oamenii sunt o sursa continua de energie, inspiratie si implinire. Cu gandul la ei, am creat sute de programe si am transformat organizatii in locuri care ofera experiente de valoare. Scopul nostru este de a-i motiva, sustine si, mai ales, de a le arata ca sunt apreciati.

aniversare 10 ani v1 1
aniversare 10 ani v1 2
#2 Invatam cu fiecare pas

In fiecare zi, ne trezim curiosi: oare ce vom descoperi astazi? Pe cine vom cunoaste? Ce vom invata de la ei? Dorinta de a afla lucruri noi ne-a crescut si ne-a ajutat sa intelegem cine suntem. N-avem stare cand stim cat de departe poti ajunge cu un simplu “Hai sa vedem daca se poate!”.

#3 Conteaza cu cine explorezi

Am pornit de la mic la mare. Vom fi mereu recunoscatori primilor clienti si colegi care au crezut in noi. Cu fiecare, am fost foarte, foarte aproape inca de la inceput: pentru a-i cunoaste, a-i asculta si a raspunde cu adevarat unor nevoi reale.

aniversare 10 ani v1 3
aniversare 10 ani v1 4
#4 Clientii ne-au dat incredere

Ce au gasit la noi? Strategie, originalitate, inovatie si un strop de nebunie. De fapt, mai mult decat un strop. Cu fiecare “da!” din partea lor, am prins tot mai mult curaj. Am ajuns sa conturam experiente indraznete si memorabile, care au unit echipe si au pus bazele unor relatii de durata.

#5 Conectam experiente

La fiecare proiect nou, am venit cu ceva in plus. Iar acel “ceva in plus” l-am regasit cu bucurie la cei care s-au dezvoltat alaturi de noi. Astfel, in timp, proiectele s-au transformat in programe ample. Urmarim tot timpul ca fiecare dintre ele sa fie o calatorie fascinanta.

aniversare 10 ani v1 5
aniversare 10 ani v1 6
#6 Am dedicat o lume dezvoltarii personale

Fie ca vorbim de evenimente – acum digitale, de wellbeing, L&D, Employer Branding sau comunicare interna integrata, construim pe structura traditionala cu efervescenta si emotie. Oamenii sunt transportati intr-o lume dedicata lor: una in care interactioneaza la un nivel profund si descopera ce aduc unic in organizatia lor.

#7 Este important cine ramane alaturi de tine

E greu sa crezi ca ceva e imposibil atunci cand ai alaturi oameni care impart aceleasi valori cu tine. Te simti de neoprit atunci cand vezi ca sunt deschisi sa mearga pe drumuri noi, sa incerce, sa greseasca, sa o ia de la capat.

aniversare 10 ani v1 7
aniversare 10 ani v1 8
#8 Un mare MULTUMESC

Dupa 10 ani plini de intensitate si lectii care ne-au format, alaturi de mii de oameni, ne gandim la voi toti si ne simtim coplesiti. Tot ce putem spune este „multumesc!”. Multumim celor care ne-au sustinut sa facem binele pe care ni l-am dorit.

#9 De 10 ani...

✔︎ Ne-am dezvoltat ca prima agentie de employee experience din Romania
✔︎ Am inspirat peste 100.000 de oameni
✔︎ Am oferit peste 1000 de experiente
✔︎ Ecosistemul Exploratist acopera peste 100 experti in domenii complementare
✔︎ Suntem o echipa solida de profesionisti
✔︎ Suntem strategi, designeri de experiente, producatori, graphic designeri, scriitori

aniversare 10 ani v1 9
aniversare 10 ani v1 10
#10 ... iar pentru urmatorii 10 ANI

Semnatura Explo ramane aceeasi:
Oamenii sunt intotdeauna pe primul loc.

Suntem curiosi si dornici sa descoperim si sa cucerim. Pe cat de mult am explorat, pe atat de mult am invatat. Crestem in continuare pe masura ce exploram.