Masurarea si aprecierea nivelului de competenta a angajatilor unei companii, a aptitudinilor si trasaturilor lor de personalitate in scopul identificarii talentelor si a zonelor de dezvoltare sunt principalele obiective ale Centrelor de Evaluare.

Organizarea unui Centru de Evaluare presupune o abordare complexa, pornind de la analiza directiilor si obiectivelor strategice ale organizatiei, trecand prin definirea competentelor, exprimarea lor in indicatori comportamentali si continuand cu o diagnoza organizationala.

Toate aceste informatii sunt atestate in procesul de personalizare si proiecare a Centrului de Evaluare. Implementarea unui astfel de proiect este urmata de o serie de sesiuni si rapoarte de feedback individuale. Etapa finala o reprezinta planul de dezvoltare.

Specialistii Exploratist au expertiza in procesul de pregatire, implementare si post implementare a Centrelor de Evaluare, in asa fel incat sa asigure continuitate etapelor din cadrul acestui proiect, dar si garantia atingerii obiectivelor initiale.

proiecte