brand engagement

Am implementat evenimente indoor si outdoor, offline si online, in tara si in strainatate, de la 10 la 4000 de persoane. Mai presus insa de orice statistica este emotia cu care ramane participantul.

employee experience

Am realizat programe de hr pentru organizatii din industrii diverse. Iesim din standarde, alegem experientele si ne adaptam generatiilor. Toate acestea creeaza mediul ideal pentru invatare si dezvoltare.

brand engagement

Caravana "100 de minute de inspiratie"

Viitorul are nevoie de trecut

Multumim inca o data pentru implicare, idei si organizare! Evenimentul a iesit foarte bine si, nu in mica masura, si datorita voua. Motto-ul evenimentului si materialele au fost bine alese iar ideea cu pozele un punct de atractie evident. Din perspectiva mea dansatorii au fost highlight-ul serii, si dupa reactiile invitatilor, nu numai pentru mine. Si trupa a cantat foarte bine. Am primit de asemenea laude pentru cvartet, atat ca idee cat si ca performanta. Partea de organizare a functionat fara sincope, ati fost flexibili, inventivi si ati reusit sa calmati spiritele atunci cand s-a impus. Chiar a fost un eveniment reusit si imi pare foarte bine ca l-am organizat impreuna. Multumim mult si ne dorim multe proiecte reusite impreuna!

Bergenbier Delight Days

Delight Days de la Cluj a fost o adevarata miscare de forta pentru fiecare dintre noi, un eveniment mult provocator si complex, pentru simplul fapt ca el a trebuit sa transmita “emotie” si multe vibratii pozitive intr-un mod profesionist si valoros in egala masura! Am facut echipa buna impreuna, iar rezultatul apartine fiecaruia dintre noi. Am numai vorbe de “incantare” pentru un eveniment de inalta calitate, construit de noi toti, impreuna!

Raliu si adrenalina

Cuvintele sunt de prisos in ceea ce priveste trainingul la care am participat joi si vineri. Am avut parte de experiente unice si amintiri de neuitat; sunt convins ca fiecare dintre noi a ramas cu ceva valoros din acest teambuilding. Eu sunt bucuros ca am reusit sa organizam evenimentul si ca am petrecut impreuna cu echipa 2 zile de neuitat, in care ne-am incarcat bateriile. Va urez succes si sa avem parte si de alte evenimente cel putin la fel de interesante IMPREUNA!

Networking & jazz

Speed up for Real Business a fost inca un succes marca Xerox si Exploratist – concertul live de jazz s-a potrivit perfect cu locatia aleasa si cu degustarea de whiskey. Ideea evenimentului, imbinarea elementelor business/ leisure, flexibilitatea pe parte de organizare, deschiderea pentru schimbare si grija pentru a gasi cea mai buna solutie la orice detaliu au fost punctele forte. Evenimentul a fost foarte reusit si acest lucru nu o spunem doar noi, ci si reactiile invitatiilor nostri: “intreg evenimentul s-a remarcat a fi special, deosebit… magic”, ar fi numai un exemplu. Va multumim ca ati transformat o dupa amiaza de miercuri intr-o experienta unica si la cat mai multe astfel de succese impreuna!

Murfatlar si Tinutul Tracilor

Exploratist este o agentie mica, cu oameni care pun pasiune in ceea ce fac si care nu se tem sa fie cei care incearca pentru prima data ceva nou.  Sunt flexibili si adaptabili, foarte prompti in oferirea de solutii tuturor provocarilor intalnite, foarte pozitivi si prietenosi. Iar creativitatea si inovatia sunt de departe punctele lor forte.

employee experience

Team building pe valori

Team building pe valori

Ziua companiei