event designers

Am implementat evenimente indoor si outdoor, offline si online, in tara si in strainatate, de la 10 la 4000 de persoane. Mai presus insa de orice statistica este emotia cu care ramane participantul.

hr architects

Am realizat programe de hr pentru organizatii din industrii diverse. Iesim din standarde, alegem experientele si ne adaptam generatiilor. Toate acestea creeaza mediul ideal pentru invatare si dezvoltare.

event designers

Caravana "100 de minute de inspiratie"

Viitorul are nevoie de trecut

Multumim inca o data pentru implicare, idei si organizare! Evenimentul a iesit foarte bine si, nu in mica masura, si datorita voua. Motto-ul evenimentului si materialele au fost bine alese iar ideea cu pozele un punct de atractie evident. Din perspectiva mea dansatorii au fost highlight-ul serii, si dupa reactiile invitatilor, nu numai pentru mine. Si trupa a cantat foarte bine. Am primit de asemenea laude pentru cvartet, atat ca idee cat si ca performanta. Partea de organizare a functionat fara sincope, ati fost flexibili, inventivi si ati reusit sa calmati spiritele atunci cand s-a impus. Chiar a fost un eveniment reusit si imi pare foarte bine ca l-am organizat impreuna. Multumim mult si ne dorim multe proiecte reusite impreuna!

Bergenbier Delight Days

Delight Days de la Cluj a fost o adevarata miscare de forta pentru fiecare dintre noi, un eveniment mult provocator si complex, pentru simplul fapt ca el a trebuit sa transmita “emotie” si multe vibratii pozitive intr-un mod profesionist si valoros in egala masura! Am facut echipa buna impreuna, iar rezultatul apartine fiecaruia dintre noi. Am numai vorbe de “incantare” pentru un eveniment de inalta calitate, construit de noi toti, impreuna!

Raliu si adrenalina

Cuvintele sunt de prisos in ceea ce priveste trainingul la care am participat joi si vineri. Am avut parte de experiente unice si amintiri de neuitat; sunt convins ca fiecare dintre noi a ramas cu ceva valoros din acest teambuilding. Eu sunt bucuros ca am reusit sa organizam evenimentul si ca am petrecut impreuna cu echipa 2 zile de neuitat, in care ne-am incarcat bateriile. Va urez succes si sa avem parte si de alte evenimente cel putin la fel de interesante IMPREUNA!

Networking & jazz

Speed up for Real Business a fost inca un succes marca Xerox si Exploratist – concertul live de jazz s-a potrivit perfect cu locatia aleasa si cu degustarea de whiskey. Ideea evenimentului, imbinarea elementelor business/ leisure, flexibilitatea pe parte de organizare, deschiderea pentru schimbare si grija pentru a gasi cea mai buna solutie la orice detaliu au fost punctele forte. Evenimentul a fost foarte reusit si acest lucru nu o spunem doar noi, ci si reactiile invitatiilor nostri: “intreg evenimentul s-a remarcat a fi special, deosebit… magic”, ar fi numai un exemplu. Va multumim ca ati transformat o dupa amiaza de miercuri intr-o experienta unica si la cat mai multe astfel de succese impreuna!

Efectul de reactie in lant

hr architects

Sanctuarul Ursilor

Bucurie, energie si foarte mult soare! Cam astea sunt cele trei ingrediente esentiale pe care Exploratist le-a folosit la Sanctuarul Ursilor de la Zarnesti, acolo unde Discovery Romania a serbat Impact Day 2014! Astfel, am format o echipa gata sa ofere acestui loc si mai multa culoare: am vopsit zone care aveau nevoie de o improspatare pentru a trece cu succes peste conditii climatice dificile, am ascultat povestile ursuletilor si am cunoscut oameni dedicati in totalitate sa ii rasfete. Am simtit ca efortul nostru comun i-a facut pe ursuleti sa uite macar pentru o zi de trecutul lor dureros, punand totodata o caramida pentru un viitor mai prietenos. Multumim Exploratist pentru ca au fost maestri de ceremonie pentru o zi atat de speciala!

ADN Bitdefender

Speologie si Valori

Gustul Copilariei

Exploratist este unul din partenerii cu care parteneriem, de cativa ani, pentru organizarea team-buildingurilor. Ii apreciez pentru flexibilitatea cu care au incorporat in program solicitarile noastre, pentru viteza cu care s-au adaptat schimbarilor si pentru energia pozitiva cu care ne-au intampinat, de fiecare data! Am organizat, impreuna cu ei, unele dintre cele mai frumoase experiente de sudare a echipei.

Safari in Delta Dunarii

Am plecat de la ideea de a organiza o simpla iesire cu echipa si am ajuns in a transforma evenimentul intr-o actiune de team building inedita, datorita locatiei si a activitatilor pe care am ales sa le includem in program: concurs de pescuit cu premii, plimbare cu barcile pe canale, ghid specializat in flora si fauna Deltei Dunarii si petrecere cu DJ. Am avut trei invitati din afara tarii care au ramas profund impresionati de frumusetea Deltei. Multumiri echipei Exploratist pentru un eveniment bine planificat si in care atentia la detalii a facut diferenta.