fbpx
Comunicare interna

Learning & Development

Training-uri, workshop-uri, sesiuni de coaching sau centre de evaluare. Bazate pe metode validate stiintific, toate au un numitor comun: growth mindset.

Digital Learning

Dezvoltam programe de micro-learning alaturi de traineri cu experienta. Folosim tehnologia si exersam comportamente. Apoi, ducem cunostintele in practica.

Training & coaching

Comunitatile de invatare, micro-comportamentele si coaching-ul integrat in programele de dezvoltare aduc ca rezultat mai mult engagement si ownership.

Workshop-uri

Workshop-urile noastre sunt personalizate, au la baza situatii reale din business si sunt construite pe metode experientiale cu impact puternic asupra participantilor.

Centre de evaluare

Impreuna cu consultantii nostri personalizam pregatirea, implementarea si follow-up-ul fiecarui assessment. Oferim o perspectiva holistica si una individuala.

Programe C-level

Un nivel ridicat de maturitate profesionala si un portofoliu consistent de resurse. Cele doua sunt atribute care definesc fiecare program C-level pe care il implementam.

Proiecte de L&D
Training de comunicare eficienta

program de l&d

Program de invatare – Customer Centricity

program de l&d

Engagement Mechanics pentru Manageri

program de l&d

Leading from Home

program de l&d

Leading Change

program de l&d

Management Development

program de l&d

Toate proiectele
Noutati
Platforma de Learning Experience
Platforma de Learning Experience

O solutie de tip SaaS, capabila sa sustina procesul de transformare digitala. Aims Romania & Exploratist sunt parteneri strategici si reprezentanti exclusivi ai solutiei G4B in Romania.

Training de comunicare intr-o lume digitala
Training de comunicare intr-o lume digitala

Training de comunicare intr-o lume digitala. Invata sa ai o prezenta puternica in interactiunile de business din online. Fii un Digital Performer Jedi.

Construieste echipe puternice #deacasa
Construieste echipe puternice #deacasa

Alege un team building online. Este suficient sa ai un spatiu virtual si coordonatori priceputi pentru a crea o conexiune reala.

Cum gestionezi stresul organizational
Cum gestionezi stresul organizational

Alege un program digital de wellbeing, oferit angajatilor care lucreaza de acasa – WFH. Construieste mindset-uri pozitive si un brand de angajator mai puternic.