Exploreaza natura pe placa de SUP

Exploreaza natura in echilibru pe placa de SUP!

Stand up paddle este cea mai versatila si usoara activitate nautica, putand fi practicata pe orice suprafata de apa, indiferent de varsta, sex sau de conditia fizica a practicantului.

Activitatea de teambuilding incepe cu o parte de teorie in care participantii afla despre acest sport si reguli esentiale de practicare a lui, o scurta incalzire, urmand ca fiecare participant sa-si exerseze cunostintele dobandite pe mal.

Participantii trec printr-o serie de provocari pe apa si invata tehnici menite sa le sporeasca gradul de sportivitate si sa le dezvolte conditia fizica. Pentru incurajarea competitiei fiecare membru din grup va trece singur sau impreuna cu grupa lui prin diferite etape de concurs. Provocarile sunt de tip stafeta, turnir, baba oraba, iar pentru nivelul urmator avem proba de stat in echilibru pe balance board.

Echipamentul include placa de SUP, vasla de dimensiune potrivita pentru fiecare si vesta de salvare, pentru a avea garantia ca totul se desfasoara in deplina siguranta. Nu este obligatoriu ca toti participantii sa stie sa inoate.

Pentru grupuri mai mari, activitatea pe apa poate fi alternata de alte activitati pe uscat, pe care participantii sa le experimenteze pe rand.

Programul se poate dezvolta in mai multe locatii precum Delta Comana, Lacul Snagov, Cazanele Dunarii, Delta Dunarii, Lacul Siriului.
Este o experienta dinamica al carei grad de dificultate poate fi adaptat la profilul participantilor.

Obiectivele programului:

  • dezvoltarea comunicarii, increderii si abilitatilor de lider
  • recompensarea angajatilor prin sport si activitati in aer liber
  • cresterea nivelului de implicare si relationare
  • cresterea coeziunii echipei intr-o maniera distractiva si facila
  • imbunatatirea spiritului de echipa

Detalii:

  • 10 – 100 de participanti
  • 1/2 – 1 zile
  • outdoor

 

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

proiecte similare