fbpx

Litera de Rege

eveniment experiential

Descriere proiect

Istoria Romaniei într-un singur eveniment! Asa a aratat lansarea stiloului in memoria Regelui Mihai I Al Romaniei. Un moment unic, deoarece nu a mai existat nicio alta personalitate pe plan national sau mondial in onoarea careia brandul Pelikan sa dedice o editie speciala. Echipa Exploratist a creat conceptul castigator, “Litera de Rege”, care vorbeste despre asumarea celor mai importante valori pe care Regele Mihai le-a lasat mostenire peste generatii: traditie, loialitate si onoare, valori primordiale pe care monarhul si brandul Pelikan le au in comun.

Evenimentul de lansare a avut loc la Bucuresti, in prezenta Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române si a Alteței Sale Regale Principele Radu, alaturi de un public alcătuit din membri ai societății civile, ai mediului economic și jurnaliști. Intregul eveniment a fost moderat de un MC de renume.

Printre cele mai emotionante momente, care facut ca peste intreaga sala sa se lase o tacere deplina au fost: proiectarea filmului in memoria Regelui Mihai I Al României, holograma stiloului, care a reprodus semnatura Regelui, urmat de cel in care reprezentanții Herlitz Romania au oferit primul exemplar al stiloului Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române. Aceasta a decis să ramana cunoscut drept “Stiloul Regelui” si sa fie expus la Castelul Peles.

In crearea celor 300 de exemplare ale stiloului, s-a folosit aur de 18K pentru penita si de 23,5K pentru coroana regala si decoratiuni. Pe langa semnatura celui mai iubit suveran roman, stiloul poarta si gravura dictonului caruia Regele Mihai I i-a fost fidel toată viata: Nihil sine Deo.

Obiective
  • Anuntarea intr-un mod elegant si maiestuos, a lansarii unui instrument de scris special dezvoltat de Pelikan in onoarea Regelui Mihai I al Romaniei
  • Cresterea vizibilitatii brandului si consolidarea relevantei in randul targetului
  • Crearea unei legaturi stranse cu publicul target
  • Dezvoltarea relatiilor cu partenerii de business
  • Crearea unei oportunitati favorabile promovarii categoriei de Fine Writing Instruments pe piata din Romania
Detalii
  • 350 de participanti
  • o zi
  • 1 account director, 1 customer experience manager, 1 coordonator logistic, 50 parteneri exploratist

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

Galerie media
Servicii de evenimente
Servicii de evenimente
Incepe un proiect cu noi
Incepe un proiect cu noi
hai sa ne auzim!
Clientii nostri
Clientii nostri
Alte proiecte
Ziua Portilor Deschise

mega eveniment

Vaporul generatiilor

proiect de comunicare interna

Ucenicie in Management

program de training

Televiziune interna

proiect de comunicare interna

Strategie cu LEGO

program C-level

Toate proiectele