Lucky Christmas Party

Scopul evenimentului este sa aduca impreuna intr-o atmosfera de sarbatoare toti angajatii companiei, care au contribuit de-a lungul anului la indeplinirea obiectivelor de business.

Ziua de marti si data de 13 a fost pentru noi un prilej sa intoarcem superstitiile in favoarea noastra. Am creat astfel un cadru in care am imbinat spectacolul unor artisti consacrati, cu activari ale principalelor brand-uri intr-un mod experiential, captivant, distractiv si, mai presus de toate, norocos.

Show-ul de improvizatie a facut deliciul invitatilor, asigurand buna dispozitie a acestora inca de la inceputul petrecerii. Momentul surpriza al serii a fost concertul sustinut de o indragita formatie  romaneasca.

Pe acest fundal, s-au desfasurat diferite activitati asociate cu fiecare brand din portofoliul companiei precum jocuri, cabine foto personalizate, pictura, design, muzica si baruri tematice. Fiecare a avut un spatiu dedicat, amenajat astfel incat sa puna in valoare elementele esentiale ale marcii.

Invitatul nelipsit al oricarei petreceri de Craciun este desigur bradul, pe care am ales sa-l impodobim cu decoratiuni asociate vizual cu brand-urile companiei.

Obiectivele programului:

  • sarbatorirea succesului la nivel de companie impreuna cu toti angajatii
  • cresterea atasamentului fata de companie
  • sudarea legaturilor in interiorul organizatiei

Detalii:

  • 180 de participanti
  • 1 seara
  • 1 coordonator logistic, 10 parteneri exploratist

 

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

galerie foto

proiecte similare