Magia circului

Trucuri, distractie si multa voie buna – sunt cuvintele care definesc  un teambuilding de exceptie si pun  bazele unor echipe unite si performante.

Participantii creeaza identitati ale echipelor din care fac parte, descoperindu-se unii pe ceilalti, invata tehnici si trucuri de circ, toate pentru a construi un show plin de entuziasm si energie in care interactioneaza si se cunosc mai bine.

Obiectivele programului:

  • consolidarea increderii la nivel de echipa
  • promovarea conceptului de performanta urmarind un scop comun
  • imbunatatirea abilitatilor de comunicare asertiva

Detalii:

  • 45 de participanti impartiti in 3 echipe: clovni, magicieni si cascadori
  • 3 zile
  • 3 facilitatori, 1 coordonator logistic

 

*Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

 

 

„Experienta legata de Circus Challenge a fost una neasteptata. Ma asteptam ca exercitiile sa scoata oamenii din zona lor de confort si, prin asta, sa evidentieze caracteristici personale pana acum ascunse si probleme in interactiunea dintre colegi. Ce nu ma asteptam a fost ca, fie si pentru o zi, acest teambuilding sa rezolve cea mai mare parte a problemelor si sa ii ajute pe participanti sa gaseasca o cale de comunicare si colaborare care sa duca la realizarea scopului propus, acela de a pregati si prezenta un spectacol de circ complex, care sa implice pe toata lumea si sa distreze pe toata lumea.” (Channel Director)

galerie foto

proiecte similare