Masini si piloti

Pasiunea pentru masini se poate traduce in multe feluri, dar cei mai importanti piloni sunt siguranta si respectul.

Participantii trec printr-o serie de provocari si invata tehnici esentiale menite sa le sporeasca gradul de securitate cu care se deplaseaza la volan. Cursul isi propune totodata sa indeparteze deprinderile defectuoase ale soferilor si sa ofere instrumentele necesare unui control corect si eficient al masinii.

Activitatea se incheie cu partea cea mai frumoasa, cu adrenalina si experiente unice: un traseu pe macadam in care invitatii devin copiloti ai unor piloti experimentati si traiesc intensitatea unui circuit sportiv intr-o masina de raliu.

Obiectivele programului:

  • constientizarea riscului condusului agresiv
  • deprinderea tehnicilor de condus defensiv
  • recompensarea angajatilor

Detalii:

  • 35 de participanti
  • 2 zile
  • 4 specialisti si 1 coordonator logistic

 

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

masini si piloti

“Am pornit de la ideea de a organiza un team building clasic pentru echipa de management si ni s-a propus sa iesim din zona conventionala a unui astfel de eveniment si sa acceptam o idee dinamica, practica si nu in ultimul rand originala. Pe parcursul a 2 zile, angajatii nostri au invatat tehnici esentiale despre conducerea defensiva si au avut sansa de a testa masini de raliu, in calitate de copiloti intr-un circuit pe macadam.” (Director de HR & Training)

galerie foto

proiecte similare