Sanctuarul ursilor

Implicarea activa a fiecaruia dintre noi in comunitate poate reprezenta inceputul unei schimbari pozitive. Promovand ideea de responsabilitate sociala, aceasta actiune combina relaxarea si distractia cu suportul oferit sanctuarului Ursilor, de la Zarnesti.

Programul presupune implicarea voluntarilor in activitati specifice parcului pentru sustinerea unui mediu favorabil celor 84 de ursi care traiesc in captivitate: sortarea hranei, vopsirea custilor de transport a acestora si a gardului interior, sub atenta indrumare si supraveghere a ghidului local.

Obiectivele programului:

  • Responsabilizarea angajatilor
  • Coeziunea echipelor
  • Dezvoltarea spiritului civic

Detalii:

  • 25 de participanti
  • 1 zi
  • 1 facilitator, 1 coordonator logistic

 

*Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

TB Sanctuarul ursilor 7

„Bucurie, energie si foarte mult soare! Cam astea sunt cele trei ingrediente esentiale pe care Exploratist le-a folosit la Sanctuarul Ursilor de la Zarnesti, acolo unde Discovery Romania a serbat Impact Day 2014!

Astfel, am format o echipa gata sa ofere acestui loc si mai multa culoare: am vopsit zone care aveau nevoie de o improspatare pentru a trece cu succes peste conditii climatice dificile, am ascultat povestile ursuletilor si am cunoscut oameni dedicati in totalitate sa ii rasfete. Am simtit ca efortul nostru comun i-a facut pe ursuleti sa uite macar pentru o zi de trecutul lor dureros, punand totodata o caramida pentru un viitor mai prietenos. Multumim Exploratist pentru ca au fost maestri de ceremonie pentru o zi atat de speciala!”

galerie foto

proiecte similare