Sedinta de vanzari

Provocarea pe care am primit-o a fost de a organiza o sedinta interna a unei echipe de vanzari globale, intr-un loc izolat, insa cu toate facilitatiile unui loc modern. Programul propus a inclus o calatorie in lumea vinurilor cu traditie in zona Subcarpatilor de Curbura.

Participantii au avut oportunitatea sa viziteze o podgorie renumita pentru buchetul vinurilor realizate in editie limitata. Alaturi de somelierul sef, au experimentat intreg procesul de vinificatie, de la culegerea manuala a boabelor de struguri, pana la procesul de imbuteliere, etichetare si impachetare a sticlelor.

Au fost surprinsi si de povestea brand-ului, construit vizual prin stilizarea unei soparle, specie prezenta doar in aceasta zona geografica.

Degustarea de vin a fost urmata de o masa la care participantii s-au delectat cu un meniu italienesc, gatit pe loc, intr-o bucataria mobila si s-au relaxat admirand intreaga podgorie.

Obiectivele programului:

  • recompensarea echipei de vanzari
  • cresterea angajamentului fata de brand
  • consolidarea legaturilor in interiorul departamentului

Detalii:

  • Numar de invitati: 25 de persoane
  • Durata: 2 zile
  • 1 coordonator logistic si 5 parteneri exploratist

 

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

sedinta de vanzari 1

Desi am avut doar o zi de organizat o iesire cu echipa intr-o locatie izolata, am avut o zi plina de experiente: am vizitat podgoria iar somelierul sef ne-a explicat din secretele meseriei, am tinut un scurt workshop intr-o sala de sedinte spectaculoasa, inconjurata de pereti de sticla, de unde se vedea intreaga podgorie, am fost incantati de un pranz 100% italienesc gatit intr-o bucatarie mobila venita special pentru noi, am degustat 8 sortimente de vin, iar seara am avut o petrecere privata in cadrul hotelului. Multumim pentru o zi perfecta!” (Country Sales Manager, Romania)

proiecte similare