Valuri si Regatta pe mare

Regatta sau competitia de yachturi este o foarte buna ocazie pentru lideri, si nu numai, sa-si evidentieze calitatile în conditii reale, fara simulari sau posibilitatea de a sta deoparte, punand accent pe respectarea regulilor, spirit de echipa si competitie corecta.

Fiecare competitor va primi un rol pe ambarcatiune si va exersa, in prima parte a programului, manevrele care tin de rolul sau. Sub indrumarea capitanului, executarea corecta a actiunilor individuale va duce la o manevrare colectiva optima a ambarcatiunii, ceea ce sporeste sansele pentru o victorie.

Intrecerea va fi organizata dupa regulile oficiale ale unei competitii de club. In functie de conditiile meteo se va stabili un traseu care presupune startul, inconjurarea unei balize si revenirea la finish.

Obiectivul este de a realiza 3 curse, competitorii avand astfel 3 sanse de a se situa pe primul loc.

La fel ca marinarii, echipele de business trebuie sa identifice si sa rezolve eficient o situație data. O plimbare cu un velier este asemanatoare cu un proiect de business,  ambele necesitand o buna planificare, comunicare excelenta si  implementare rapida si eficienta.

Obiectivele programului:

  • dezvoltarea unui climat de incredere
  • orientarea catre rezultate comune
  • dezvoltarea comunicarii, increderii si abilitatilor de lider

Detalii:

  • 70 de participanti
  • 2 zile
  • 1 facilitator, 7 capitani, 1 coordonator logistic

 

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

proiecte similare