fbpx

De la echilibristica la echilibru emotional

program de wellbeing

Descriere proiect
Context:

 

Pandemia a schimbat felul si ritmul in care muncim, natura relatiilor noastre sociale si de familie, precum si modul in care ne petrecem timpul liber.

Am redescoperit ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi. Am constientizat ceea ce suntem sau nu suntem in stare sa facem. Am iesit din rutina, ne-am dezobisnuit de ceea ce stiam si am invatat sa abordam problemele diferit. Usor-usor, punem temelia unei noi normalitati.

Cum jucam rolurile esentiale din viata noastra atunci cand totul se schimba pe repede inainte? Mai ales, cum facem asta astfel incat sa ne simtim si impliniti? Cum aducem sau cum pastram echilibru emotional in viata noastra?

 

Solutie:

 

Orice perioada de schimbare majora pentru fiecare dintre noi in parte, dar si pentru comunitatile noastre ne scoate in cale ocazii si oportunitati, dar si blocaje si riscuri.

Daca vrei sa descoperi cum sa faci mai bogate si mai satisfacatoare noile calatorii, acest atelier iti aduce in atentie cele 5 roluri esentiale pe care le joci in viata ta. Afla cum poti fi partener de cuplu, parinte, om de echipa sau lider, si cum poti ramane, in acelasi timp, in armonie cu propriile valori si nevoile tale esentiale. Afla cum poti aduce echilibru emotional in viata ta.

 

Rezultat:

 

  • Participantii primesc instrumente de dezvoltare ce pot fi puse in practica usor si rapid. Astfel, acestia vor putea naviga din ce in ce mai bine provocarile actuale, fie personale sau profesionale.
Obiective
  • Dezvoltarea personala si de echipa pe zona body-mind-spirit
  • Echiparea participantilor cu instrumente utile pentru managementul schimbarii
  • Dezvoltarea unei conexiuni autentice intre participanti
Detalii
  • Durata: 90 min
  • Atelier sustinut de un trainer si coach certificat cu experienta de peste 15 ani in facilitarea programelor de dezvoltare destinate atat copiilor, tinerilor si familiilor, cat si adultilor in general
  • Nr participanti: 6 – 20
  • Online / offline
  • Locatie: Acasa/ La Birou
  • Sezon: ideal pentru orice sezon
Servicii de comunicare interna
Servicii de comunicare interna
Incepe un proiect cu noi
Incepe un proiect cu noi
hai sa ne auzim!
Clientii nostri
Clientii nostri
Alte proiecte
Program de Mindfulness

program de wellbeing

Programul „La fel ca tine”

program de wellbeing

Sanatate prin wellbeing – Cum ai grija de starea ta fizica si mentala?

atelier de wellbeing

Rezilienta – Cum antrenam aceasta super putere?

program de wellbeing

Mindfulness – Cum putem imblanzi mintea?

program de wellbeing

Toate proiectele