fbpx
Comunicare interna

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Website-ul exploratist.ro este proprietatea EXPLORATIST ADVENTURES S.R.L. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza exploratist.ro, numit in continuare site-ul, proprietarul marcii si al site-ului fiind numit generic, in continuare, EXPLORATIST ADVENTURES. Accesul si utilizarea site-ului exploratist.ro se face in stricta conformitate cu prezentele reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. EXPLORATIST ADVENTURES nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul exploratist.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul, sa imprime parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

3. Obligatiile utilizatorului

Prin accesarea prezentului site sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita la):
– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
– neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase;
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

4. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

EXPLORATIST ADVENTURES ofera acces liber la site-ul exploratist.ro si va permite sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, necomerciale. Drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de EXPLORATIST ADVENTURES sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site (inclusiv imagini) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea prealabila explicita, prin acord scris cu EXPLORATIST ADVENTURES sau partenerii sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea EXPLORATIST ADVENTURES sau a partenrilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al EXPLORATIST ADVENTURES, EXPLORATIST ADVENTURES nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi asociat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de EXPLORATIST ADVENTURES. EXPLORATIST ADVENTURES sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. EXPLORATIST ADVENTURES nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. EXPLORATIST ADVENTURES nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupus a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de EXPLORATIST ADVENTURES prin intermediul site-ului intr-un mod care contravine legislatiei statului roman, Comunitatii Europene sau internationale in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

EXPLORATIST ADVENTURES isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul accesarii este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita EXPLORATIST ADVENTURES sau partenerii sai, produsele si serviciile acesteia.

5. Disponibilitatea serviciului

EXPLORATIST ADVENTURES isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, oricand, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site.

EXPLORATIST ADVENTURES nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

EXPLORATIST ADVENTURES poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

6. Clauza de neraspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

Site-ul exploratist.ro este un site cu continut informativ. EXPLORATIST ADVENTURES nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

EXPLORATIST ADVENTURES nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru EXPLORATIST ADVENTURES.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea EXPLORATIST ADVENTURES.

EXPLORATIST ADVENTURES nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului exploratist.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

7. Confidentialitate si informatii personale

EXPLORATIST ADVENTURES SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Person cu numarul 20454.

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile Legii nr. 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date EXPLORATIST ADVENTURES si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre EXPLORATIST ADVENTURES si de partenerii sai.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata EXPLORATIST ADVENTURES, EXPLORATIST ADVENTURES se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

EXPLORATIST ADVENTURES se obliga sa nu faca public adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu face parte din categoria partenerilor agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. EXPLORATIST ADVENTURES nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. EXPLORATIST ADVENTURES nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile EXPLORATIST ADVENTURES.

Politica site-ului exploratist.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, EXPLORATIST ADVENTURES isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate.

exploratist.ro foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Pe site-ul exploratist.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul EXPLORATIST ADVENTURES si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

EXPLORATIST ADVENTURES isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.