fbpx
Comunicare interna

Echipa noastra

Impreuna suntem mai puternici

Suntem un ecosistem de antreprenori si freelanceri care vin din marcom, HR, L&D sau din mediul artistic. Lucram atat de bine impreuna pentru ca stim sa ne completam si sa ne sustinem unii pe ceilalti.

Leadership Team

Cu peste 15 ani de experienta in vanzari, atat pe plan local, cat si international, Andrei coordoneaza intrega activitate a agentiei exploratist. Pasionat de tot ce tine de strategie, branding, employee experience, tehnologie & parteneriate.

Mirela este Head of Enterprise & Strategic Accounts, cu o experienta de peste 15 ani in cultura organizationala, employer branding, comunicare interna si reward & recognition. Crede intr-o abordare integrata a proceselor de HR, care sa genereze parteneriate sustenabile si oportunitati de dezvoltare atat pentru oameni, cat si pentru companii.

Dupa ce a activat cu mult entuziasm 5 ani in organizarea de evenimente corporate, Rovana coordoneaza in prezent departamentul de customer experience. Pune experienta clientului pe primul loc, cu simt de raspundere, atentie la detalii si viteza de reactie. Pachetul este mereu insotit de un zambet cald.

Customer Experience

Cu o experienta vasta in comunicare, trainings si sales, Mihai este este un account manager foarte devotat si, totodata, cel mai nou membru al echipei Exploratist. Cel mai mult il motiveaza provocarile, pe care le intampina de fiecare data cu multa ambitie si seriozitate.

Cristina dezvolta proiecte de turism si organizeaza evenimente si team buidling-uri de 10 ani, mereu in cautarea de noi experiente si activitati care pot pune bazele unor parteneriate de lunga durata. Isi ia energia si inspiratia din interactiunea cu oamenii, din calatorii, din natura si nu refuza nicio provocare.

Oana crede cu tarie ca, oferind clipe memorabile celor din jur, obtinem chiar noi unele din cele mai mari satisfactii. De aceea, este designer de tool-uri experientiale de reward, recognition & incentive ce pot fi usor integrate in evenimentele corporate, fie ele dedicate angajatilor, clientilor sau partenerilor de business.

Antreprenor, antrenor orienteering si instructor sportiv, Florin este plin de energie si gata sa creeze noi jocuri si activitati outdoor care ajuta echipele sa descopere locuri noi intr-un mod original.

Dupa ce si-a dezvoltat abilitatile de client service si project management, Oana a mixat marketingul cu promovarea TV in cadrul unor emisiuni nationale. Evolutia a fost completata de coordonarea locala a unui grup international de media. Toate au condus, din 2010, la dezvoltarea de team building-uri cu interactivitate crescuta, unice in Romania.

Florin a fost jurnalist, actor, cascador, constructor de acvarii. De asemenea, a hranit rechini cu mana si a renovat cabine de lift. Acum este expert in activitati outdoor si team building-uri, pe care le organizeaza cu entuziasm, dornic sa transforme oamenii in exploratori.

Comms, PR & Digital

Cu o expertiza ampla de comunicare in institutii financiare internationale si companii cheie, Ilinca este de 15 ani un strateg de top in comunicarea interna. Isi trage seva din muzica si mai ales din caracterul oamenilor cu valori comune, alaturi de care construieste proiecte animate, care ajung la sufletul oamenilor.

Din 2007, Anca dezvolta si implementeaza strategii de comunicare prin PR (corporate & de produs) pentru branduri internationale si antreprenori locali. Experienta si pasiunea pentru relatii publice sunt completate de cunostinte economice. Acestea ii ofera perspectiva comunicarii ca suport esential pentru strategia de business a organizatiei.

Cu experienta in social media, digital marketing si strategic planning, Emanuel continua sa exploreze ultimele trenduri si cele mai noi tool-uri cu o pasiune molipsitoare. Fiecare concept cu care vine este rezultatul unei analize atente a targetului.

Alexandru se afla la inceput de drum in cariera profesionala si se simte foarte bine cand este inconjurat de tehnologie si oameni faini. Optimismul si dorinta de cunoastere sunt trairi care il insotesc permanent. Provocarea lui actuala in cadrul agentiei este sa se asigure de sinergia dintre marketing si sales din punct de vedere tehnic si operational.

Creative

Lucreaza de peste 20 de ani in publicitate si creeaza cu aceeasi placere si incantare ca la inceput. Dupa ce s-a antrenat ca graphic designer in diferite agentii, Petrut este, de 9 ani, freelancer.

Indiferent ca este vorba de productie, cinematografie, video, social media sau aplicatii mobile, Vlad urmareste sa simplifice procesele de creatie, reusind, astfel, sa imbine calitatea cu bugetele surprinzatoare.

Scenarist, regizor si editor, Alex are o pasiune pe care o urmareste tot timpul: filmul. Atunci cand nu este in plin proces de video & story making, trece la partea strategica: planning si project management.

O fotografie este reusita doar atunci cand iti „vorbeste”. Victor nu vede in sedintele foto un job, ci o ocazie de a explora noi perspective si de a le oferi oamenilor ancore pentru amintirile lor.

Engagement Designers

Actor cu peste 800 de spectacole short form jucate in tari precum Suedia sau America, trainer acreditat ANC si antrenor de impro de peste 5 ani.

Director Artistic al Festivalului de Improvizatie si Leadership Curriculum Responsible @ Leaders, trainer acreditat ANC si consilier de cariera – Jackson Vocational Interest Survey.

Manager cultural cu background in consultanta de management, organizeaza si promoveaza in social media evenimente dedicate teatrului de improvizatie & tine workshop-uri de dezvoltare personala.

Moderator si actor pe scena unor teatre importante, precum Teatrul “Ion Creanga” si Teatrul “Tandarica”, a sustinut workshop-uri in Romania, Belgia si Olanda.

Actrita si trainer autorizat ANC, manager & co-fondator al singurei trupe de improvizatie feminina din tara, trupa iELE, a tinut cursuri de impro pentru diferite grupuri sociale, precum adolescenti sau detinuti.

Impro coach si organizator de festivaluri & workshop-uri dedicate teatrului de improvizatie, trainer Dale Carnegie cu focus pe community engagement.

Actor si trainer atestat ANC, cu peste 500 de spectacole, workshop-uri, training-uri, team-building-uri si evenimente publice & private la activ.

Actor de stari,sentimente si situatii, MC universal, Improvizator fara bariere cu ascultarea data la maxim, Trainer pasional, pasionat de defragmentarea comportamentului si intelegerea oamenilor(individual si in echipa), Facilitator talentat sub multiple aspecte, mereu prezent, atent si profesionist. Practic, omul de care ai nevoie!

Learning Experiences

Floriana este trainer & coach, senior HR Consultant, cu o experienta de 16 ani in pozitii de top management – HR & Organizational Development. Este pasionata de relational intelligence si leadership, iar prin mixul de training si coaching isi doreste sa co-creeze experiente care sa creasca acceptarea, claritatea in viata si calitatea relatiilor cu cei din jur.

Nicu este pasionat de dezvoltare si este deschis spre orice provocare pe care o aduce acest domeniu. Este trainer de peste 15 ani, cu expertiza in acompanierea managerilor in dezvoltarea echipelor asumate si responsabile. Este coach certificat de catre SolutionSurfers si incearca sa aduca o perspectiva orientata spre resurse si solutii in toate programele in care este implicat.

Pasionata de critical thinking & decision making, Emilia ii ajuta zilnic pe oameni sa-si puna intrebari si sa ia decizii mai bune. Face acest lucru prin intermediul trainingurilor, sesiunilor de facilitare si prin crearea experientelor de invatare.

Cu experienta de peste 10 ani in zona de consultanta HR, Tibi a lucrat indeaproape cu companii multinationale din sectoare precum FMCG, IT&C, retail, telco, farma. Pasionat de invatarea experientiala, Tibi lucreaza cu oamenii din organizatii pe managementul schimbarii, programe de leadership, directii de cariera, crearea de solutii „out of the box”.

Cu experienta de peste 12 ani in majoritatea sferelor din HR atat in zona corporate multinationala IT cat si in antreprenoriat in educatie si industrii creative, Mihaela continua sa construiasca medii de lucru sanatoase in care oamenii sa-si descopere menirea profesionala si sa creeze si sa implementeze bune practici pentru munca eficienta si cu sens.

Instructor certificat de catre Yoga Alliance si Mental Health First Aider, Anca practica yoga din 2013 si faciliteaza sesiuni de grup si private, ateliere pentru dezvoltare personala, retreat-uri de wellbeing. Nu in ultimul rand, are peste 13 ani de experienta in lumea corporate pe zona de comunicare interna si dezvoltare de programe pentru angajati.

Psiholog, trainer, Coach Mental Fitness si Associate Certified Coach acreditat ICF, cu peste 15 ani experienta in industrii creative si peste 7 ani in zona antreprenoriala si cea corporate. Matei este co-fondatorul Mental Fitness România si iTeeneris.

Ovidiu este L&D consultant, trainer si coach certificat Gallup Clifton Strenghts. Are doua masterate, in Pishologia Muncii si Transporturilor si in Psihoterapie Cognitiv- Comportamentala, si este specializat in crearea de programe de dezvoltare agila pentru mileniali, bazate pe tehnologii educationale si neurostiinte.

Pe masura ce apar o multime de teorii despre „CE” putem face, Alex vrea sa gaseasca raspunsul la „CUM” putem realiza ceea ce ne propunem. Astfel, dezvolta echipe de traineri de 11 ani si creeaza programe de dezvoltare de 8 ani, cu scopul de a construi o punte intre teorie si practica, o punte care sa rezolve #thegapofhow.