Inspiratia vine din inima

Conceptul evenimentului are la baza un puternic mesaj inspirational, in care atat oamenii care au scris istorie si au cucerit lumi sau domenii necunoscute pana atunci, cat si oamenii simpli care aduna in palmaresul lor momente din viata pe care le-au cucerit, isi gasesc puterea si motivatia intr-un singur element comun: inspiratia interioara.

Invitatii sunt asteptati intr-un spatiu atent ales pentru a gazdui un eveniment de amploare, Palatul Parlamentului, cladire emblematica a Bucurestiului.

Conferinta debuteaza cu un video de tip manifesto, in care povestea unui alpinist celebru, un cuceritor in adevaratul sens al cuvantului ii introduce pe participanti intr-o lume in care pasiunea inspira. Intreaga actiune evolueaza intr-un mod inedit prin suprapunerea a doua planuri: cel profesional, prin speech-uri si prezentari de business si cel personal, prin video-uri inspirationale.

Mecanica evenimentului este dispusa in 3 etape succesive, interconectate:  prima se concentreaza pe prezentarea rezultatelor companiei din anul precedent, cea de-a doua prezinta valorile companiei, iar cea de-a treia urmareste noua strategie de business si principalele directii.

La finalul conferintei participantii primesc un cadou simbolic format dintr-un saculet de rafie in care sunt ingredientele unei retete semnate de un chef cu multa inspiratie. Mesajul ii indeamna pe acestia sa prepare o reteta de succes pentru cei dragi.

Obiectivele programului:

  • intelegerea strategiei de business a companiei
  • comunicarea catre middle management a directiilor strategice
  • cresterea nivelului de angajament al angajatilor

Detalii:

  • 500 de participanti
  • 1 zi, un dublu eveniment
  • 1 account director, 3 coordonatori logistici, 100 parteneri exploratist

 

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

galerie foto

proiecte similare